LT

Bendruomeniškas sekmadienis Šeimų krepšinio turnyre 2x2!

Bendruomeniškas sekmadienis Šeimų krepšinio turnyre 2x2!
Balandžio 23 d. RIO arenoje įvyko jau kasmetiniu tapęs, trečiasis šeimų krepšinio turnyras 2x2. Šiemet keturiose amžiaus grupėse dalyvavo 35 komandos, o surinktos lėšos bus skirtos „Tornado“ KM sportuojančių ukrainiečių vaikų vasaros stovykloms bei kitoms išlaidoms padengti. 

JAUNIAUSIJŲ AMŽIAUS GRUPĖJE TRIUMVAFO "EMILIS TEAM"
2014 m. ir jaunesnių krepšininkų grupėje dalyvavo keturios komandos. Patys jauniausi dalyviai buvo vos 2016 m. gimimo, tačiau su tėvelių pagalba garbingai kovojo iki paskutinės rungtynių sekundės. Trečiąją vietą turnyre laimėjo komanda „A2UKAS“, antroji vieta atiteko „Nesunaikinamiems“, o aukso medaliais pasipuošė „Emilis Team“. Kadangi tai buvo jauniausia amžiaus grupė, už ketvirtąją vietą buvo apdovanota ir „Purienų Vilkų“ komanda.

KOMANDA BIG D - 2012 - 2013 m. GRUPĖS ČEMPIONAI
2012 – 2013 m. grupėje dalyvavo 10 komandų. Nei vieno pralaimėjimo nepatyrę, čempionų titulą „nusinešė“ Adomo ir Tomo Didžiulių ekipa - BID D. Antrąja vieta teko džiaugtis Dovydo ir Rolando Raudžių komandai „Sparnai“, o bronzą iškovojo Henrio ir Mindaugo Leščiauskų dvejetukas, pasivadinęs „Velniais“.

    

ŽAIDYBINĖS TRAUMOS NESUSTABDĖ TITO IR GIEDRIAUS ŠILĖNŲ KOMANDAI IŠKOVOTI AUKSĄ 2010 - 2011 m. GRUPĖJE
2010 – 2011 m. grupėje susikovė 11 ekipų. Šioje amžiaus grupėje neįveikiami priešininkams buvo Titas ir Giedrius Šilėnai, pasivadinę „Bomberiais“. Jie ir džiaugėsi pirmąja vieta. Sidabro medaliais pasipuošė „Viskas Ore“ krepšininkai Lukas Beržinskas ir Evelina Beržinskaitė, o pergalę mažajame finale šventė „Zablockių“ dvejetas - Jokūbas ir Šarūnas.


2008 - 2009 m. GRUPĖJE ARO STOČKAUS IR VIDO GINEVIČIAUS TRIUMFAS 
Vyriausiųjų, 2008 – 2009 m. kategorijoje į kovą stojo 10 komandų. Grupės čempionais tapo Aro Stočkaus ir Vido Ginevičiaus tandemas – „Senukai“. Didžiajame finale jiems nusileido „Banditai“, kurių vardą gynė Kristupas Štabokas, Jokūbas Kočėnas ir Donatas Štabokas. Bronzos medaliais džiaugėsi Justino Kučinsko ir Oleksandr Boryspolets tarptautinė komanda – Ukraina.


 „Smagu, kad šeimų turnyras jau trečius metus sulaukia nemažo susidomėjimo, - po renginio kalbėjo mokyklos direktorius Dainius Čiuprinskas.Gera matyti besišypsančius dalyvių veidus, sirgalių palaikymą ir emocijas! Taip pat nuoširdžiai dėkojame, nes kiekvienas jūsų savo dalyvavimu prisidėjote prie „Tornado“ KM sportuojančių ukrainiečių vaikų išlaikymo. Dėka jūsų, vaikams bus sudarytos sąlygos išvykti į vasaros stovyklas bei padengtos kitos einamosios išlaidos. Noriu padėkoti mokyklos kolektyvui, kuris sekmadienį rado laiko ir prisidėjo prie renginio organizavimo" .
Visi renginio dalyviai buvo pavaišinti vaisvandeniais, o kiekvienos amžiaus grupės nugalėtojai buvo apdovanoti puikiais rėmėjų UAB „Alburnus“, UAB „Meistro kodas“, ACALA ir UAB "Osama" prizais.
Renginio partneris  - Rio arena.